Fausiaina o Au (10 o Iulai)

O le lelei o le tau i Yiwu e masani ona faʻapelepeleina.O le aso ae matou te le'i malaga atu sa mamafa timuga, ae o le aso lenei o le fale o vaega sa manino ma susulu le la.O uo a Hongyuan, na laa i luga o le goto o le la, sa auai i galuega faufale vaega.

tala fou

O le auala mauga e gaoa ma i luga o se auala tele vili.O le toatele o au uo na leiloloa i le taimi muamua, ae mulimuli ane, ina ua uma taumafaiga faalauaitele, na iu lava ina matou taunuu i le tumutumu o le mauga i le leva o le aoauli.

tala fou
tala fou

O le tele o auala vaelua, ua leiloloa a latou uo

I lalo o le malamalama o fetu, na amata ai ona matou setiina le faleie, faʻapipiʻi meaʻai ma meaʻai.

tala fou
tala fou

Galulue fa'atasi e fai mea'ai suamalie

Tuu ese le mamafa masani i le susulu o fetu, pepese faatasi ma fai le taaloga luko faatasi, ae malolo i totonu o o tatou lava tamai faleie ma le lagi o se ie soosoo ma le eleele o se fala i le fiafia.

tala fou
tala fou

Suavai gutu

I le savili o le mauga, na matou tafefea ai e momoe ma pepese iniseti, ma o ai na te iloa le matagofie o vaaiga o loʻo faʻatali mo i matou taeao.
Ina ua amata ona malepe le lagi, na tutulaʻi auauaʻi a latou paaga ma le faateʻia ma agaʻi atu e fiafia i le matagofie o le oso aʻe o le la.

tala fou

Ua tafa mai ata o le lagi

O le taeao i luga o mauga e malulu tele, o nisi o uo ina ia le misia le matagofie o le oso aʻe o le la, afifi saʻo i se ie soosoo.

tala fou
tala fou

Aveese se tamai nofoa umi e matamata ai i le oso a'e o le la

Ina ua pasi atu ave muamua o le la i ao ma faasolosolo malie ona susulu, na faasolosolo malie lava ona malamalama le lalolagi atoa, ma o mauga na puaoa ma misi anapo na faasolosolo malie lava ona faaalia mai o latou foliga moni, ma i le taimi nei, sa ou matua mapuea i galuega faataulaitu a le natura. ma sa faateia e le mafaatusalia.

tala fou

Matagofie le la

Ina ua uma lenei gaoioiga o le fausiaina o vaega, mai le leiloa i le faiga o meaai faatasi, mai le lagi fetū i le oso aʻe o le la, sa matou fesoasoani le tasi i le isi e foia faigata.Sa matou tu'ufa'atasia fa'atasi atili ma fa'atūina se fa'avae mautu mo galuega lelei i le lumana'i.

tala fou
tala fou

Faafetai mo le matamata, o le vitio lenei e uiga i le mea na tupu


Taimi meli: Iul-10-2021